​Information

Kontakt »

Mobil: 0708595695

​Mobil: 0708595447

​Mail: bo@lindforsventilation.se
​Mail: oliver@lindforsventilation.se

Postadress »

Lastvägen 3

247 64 Veberöd

Om oss »

Lindfors Ventilations Teknik AB
Org nr: 556520-5746 

​Våra tjänster

Vi utför det mesta som har med ventilation att göra och vår långa erfarenhet gör att vi kan hjälpa Er från start till mål i både stora och små projekt. Vår kundkrets finns i hela Skåne och består av både företag, organisationer, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.​Under ”Referenser” kan Ni hitta några exempel på våra arbeten och kunder. Nedan följer en utförligare beskrivning över några av de tjänsterna som vi erbjuder:

- Injustering

Vi är ett av de få företagen som har kompetensen att utföra injustering av luftbehandlingssystem, och injusterar alltifrån stora till små anläggningar. Det innebär att man säkerställer att det är korrekt luftflöde i samtliga lokaler samtidigt som man gör anläggningen så energisnål som möjligt. Vi använder endast modern och högteknologisk utrustning vilket gör att vi klarar av att garantera Er ett bra resultat. Vi injusterar alltifrån enkla och konventionella system till komplexa anläggningar med speciella behov, såsom badhus och laboratorium. ​

​​

- Rensning & Service

När ett ventilationssystem har varit i drift ett tag så blir det smutsigt i kanalerna, och de behöver därför rengöras emellanåt. Vi kan erbjuda rengöring av alltifrån enkla självdragssystem till mer komplicerade anläggningar. Det är viktigt både för att säkerställa att rätt flöde cirkulerar i lokalerna men också för att minimera risken för fukt och allergiframkallande partiklar.

Vi erbjuder också service av Er anläggning i form av förebyggande underhåll, felavhjälpning, byte av luftfilter och statuskontroll. Genom regelbunden service får Ni ut maximalt av Er anläggning samtidigt som man förebygger olyckor och driftsstörningar. Kontakta oss så hjälper vi Er att utforma ett kostnadseffektivt serviceprogram. Ni kan också höra av er till oss om ni misstänker att något inte står rätt till mer Er anläggning.

- Installation

När det kommer till installation så kan vi hjälpa Er från ritbordet till färdigt projekt, och erbjuder smarta ventilationslösningar för både plånboken och miljön. Vi utför arbeten både som totalentreprenad och ventilationsentreprenad, och installerar både små och stora anläggningar. Det kan exempelvis vara en konvertering från självdrag till mekanisk ventilation i ett lägenhetshus, eller installation av ett till- och frånluftssystem i ett kontorshus eller villa. Oavsett typ av lokal eller verksamhet så vet vi hur vi förbättrar Ert inneklimat. Vi utför givetvis också ROT-arbeten.

- OVK

OVK står för ”Obligatorisk Ventilations Kontroll” och ska göras regelbundet i alla byggnader för att säkerställa att inomhusklimatet är tillräckligt bra. Det görs också i alla nybyggnationer för att kontrollera både inomhusklimatet och energiåtgången. Vi utför OVK-besiktningar till både företag och privatpersoner. Vår styrka ligger i att vi inte bara utför OVK-besiktningen, men att vi också kan hjälpa Er med det som kan krävas för att få den godkänd, såsom service och injustering. ​

Vid frågor eller prisuppgifter så kan ni alltid kontakta oss på telefon eller e-post. Det finns även ett formulär på hemsidan som ni kan använda för att enkelt ta kontakt med oss.

Vilka är vi

Lindfors Ventilations Teknik AB
Organisationsnr: 556520-5746

Kontakta oss

Mobil: 0708595695​   Mobil: ​0708595447

E-mail: bo@lindforsventilation.se

Hitta hit

Lastvägen 3
247 64 Veberöd